Hoornstra Bouw, volop in beweging.

De laatste jaren is Hoornstra Bouw uit Doesburg uitgegroeid tot een ontwikkelende teamplayer in de bouwwereld. Samenwerken in bouwteamprojecten en eigen projectontwikkeling zijn nauw verbonden aan Hoornstra Bouw.

 

Ook onze afdeling Kleinbouw – Onderhoud – Beheer is volop in beweging. Naast groei in de grotere projecten hebben we ook ambitie voor de kleinschalige projecten. Op de afdeling Kleinbouw – Onderhoud – Beheer ligt de focus op nieuwbouw woningen (niet seriematig), verbouw, renovatie, (meerjaren-) onderhoud en beheer van vastgoed. Tevens bieden wij ondersteuning in de aftersales, garantie en onderhoudswerkzaamheden van reeds gerealiseerd vastgoed.

 

Graag willen we jullie voorstellen aan onze nieuwe kartrekker voor deze afdeling. Ricardo Hartjes is sinds november als projectleider actief binnen Hoornstra Bouw en timmert hier al flink aan de weg!

 

Met zijn bouwervaring van ruim 30 jaar, waarvan ca. 10 jaar op de werkvloer, zijn wij ervan overtuigd dat hij de juiste aanvulling is voor onze organisatie. Naast service, klantgerichtheid en duidelijke communicatie via korten lijnen zal hij uw project, waarbij het maken van kwaliteit op nummer 1 staat, strak organiseren waardoor onze vaklieden optimaal ingezet kunnen worden en uw project een succes wordt!

 

Neem voor meer informatie, een (vrijblijvende) offerte, contact met ons op.

Tel: 0313-476100 of mail: ricardo@hoornstra-bouw.nl

 

Hoornstra Bouw, vertrouwd gebouwd!

www.hoornstra-bouw.nl