Certificering

Vertrouwd gebouwd!
Uiteraard zijn wij op diverse gebieden gecertificeerd. Zodat u als opdrachtgever ervan op aan kan dat u met een betrouwbare partij zaken doet.

 

Bouwgarant
Voor onze particuliere opdrachtgevers zijn wij aangesloten bij de stichting BouwGarant. Deze stichting biedt aangemelde werken onder meer een afbouwgarantie in geval van faillissement van de aannemer.
Voor meer informatie over BouwGarant kunt u kijken op www.bouwgarant.nl

 

Woningborg
De Woningborg Garantie- en waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen die in het bezit zijn van het Woningborg-certificaat tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de ondernemer tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.
Voor meer informatie over Woningborg kunt u kijken op www.woningborg.nl

 

FSC®
De Forest Stewardship Council (FSC®) is een internationale organisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC® spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de sociale, ecologische en economische aspecten die bij bosbeheer horen. FSC® heeft dit op een transparante wijze geregeld. Mede hierdoor wordt FSC® gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties. FSC®; de garantie van verantwoord materiaalgebruik.
Voor meer informatie over FSC® kunt u kijken op www.fsc.nl