Nieuwbouw Crematorium Zevenaar voor Uitvaartzorg De Liemers

In 2013 begon onze opdrachtgever gesprekken met de gemeente Zevenaar over een uitvaartcentrum met crematorium. Verschillende locaties en plannen werden onderzocht, en er waren zelfs al tekeningen voor een bepaalde locatie.

 

In 2017 ontstond de interesse in Villa 'de Wingerd', waarbij de uitspraak "koffie kan altijd" een belangrijk moment markeerde. Na gesprekken en een bod werd een voorlopige koopovereenkomst gesloten.

 

Na een lang proces van procedures en bezwaren kwam in april 2022 goedkeuring voor het crematorium. In mei 2022 is er een samenwerking vastgelegd in een bouwteamovereenkomst met Hoornstra Bouw als hoofdaannemer. Hierna zijn wij gestart met het zoeken naar een bouwteampartner installaties en zijn we bij Van Dorp Installaties Zevenaar uitgekomen.

 

Vanuit het bouwteam hebben wij onze opdrachtgever in zowel tijd als geld begeleid. Om vanuit het voorlopig ontwerp naar het definitieve ontwerp te komen. In juli 2023 hebben alle partijen opdracht ontvangen. Nu kunnen medio september dan eindelijk de bouwwerkzaamheden beginnen, met naar verwachting de oplevering van het gebouw in oktober 2024.

  Utiliteitsbouw

Nieuwbouw Crematorium Zevenaar voor Uitvaartzorg De Liemers
taart1 v2

Neem contact op

U dient akkoord te gaan met het privacy verklaring